+46 703 40 19 18 info@dockan.se

Tips på evenemang i Malmö i september

29 aug, 2023

Bordtennis EM
10-17 september intar Bordtennis-EM Malmö Arena. Mästerskapet inleds med ett gruppspel de tre första dagarna för att sedan fortsätta med åttondelsfinaler, dit de två högst placerade lagen i respektive grupp tar sig, kvartsfinaler, semifinaler och finaler. Sverige utmanas främst av Tyskland och Frankrike. Mer information på länken om bland annat speltider och biljetter.
https://ettc23malmo.com/om-masterskapet/

Malmö in the making

Malmö in the making är en del av Köpenhamns program och Malmös satsning under året för att utforska vad stadens rum, arkitektur och kultur betyder för Malmöborna och hur vi tillsammans kan forma stadens utveckling. I samverkan med lokala aktörer inom arkitektur, akademi, näringsliv, kultur samt civilsamhälle har Malmö in the making som mål att planera och genomföra ett spännande program med engagerande evenemang och aktiviteter om stadens rum, arkitektur och kultur för Malmöborna över hela staden under hela  september 2023.
Programmet består bland annat av utställning, quiz, skissworkshop, stadsvandring, löprunda och filmvisning.
Aktiviteterna sker på olika ställen i staden. För mer information om programmet: https://malmo.se/Malmo-in-the-making/Publikt-program.html?num=12

https://malmo.se/Malmo-in-the-making/Vad-ar-Malmo-in-the-making.html

 

Vi passar också på att påminna om Malmö Game Week den 2-3 september på Stadionområdet.
På Malmö Game Week finns något för alla, oavsett vana, ålder eller intresse. Här finns möjlighet att prova allt från brädspel, figurspel och samlarkortspel till rollspel, tv-spel och arkadspel.
https://malmo.se/Malmo-Game-Week.html

 

Sist men inte minst, missa inte att anmäla dig till höstens första Malmömorgon på Slagthuset den 14 september med temat ”Alla vill till Malmö”.

Under morgonen samtal gäster om varför alla vill till Malmö – ur ett arkitektoniskt, samhälleligt och näringslivsperspektiv. Gästerna delar även sina synpunkter på stadsutveckling och hur man kan bygga en stad som passar både invånarna och näringslivet.

https://malmo.se/Naringsliv/Events/Malmomorgon.html