+46 703 40 19 18 info@dockan.se

Street food mat och dryck i Malmö!

8 maj, 2023

Flera aktiviteter med team Street food, mat och dryck  är på gång i Malmö den närmaste tiden

Folkets mat- och dryckesfestival 19-20 Maj

Evenemanget äger rum på Parktorget i Folkets park. Under årets upplaga av Folkets Mat & Dryckesfestival samlas olika dryckesproducenter med ett gäng food trucks som tillsammans erbjuder ett välkomponerat utbud av mat och dryck av högsta klass! Arrangemanget har fri entré och en åldersgräns på 18 år, även personer under 18 år är välkomna men då i målsmans sällskap. https://malmofolketspark.se/nyheter/2023/02/27/mat-och-dryckesfestival-intar-folkets-park-i-maj/

Swedish Street Food Awards  26-28 Maj

Swedish Street food award äger  rum i Hyllievångsparken.  Under tre dagar kan du äta från 20 av de bästa food trucksen ur den svenska street food eliten. Här bjuds det på mat, öl & vin , musik och allmänt hygge. Öppet för alla, fritt inträde och gratis aktiviteter för de små.  https://www.facebook.com/events/168760619345740

Streetfood festivalen 30/6-1/7

En 2-dagars folklig matfestival på Stortorget med spännande Street Food, Sweet Food, SM tävlingar, hantverksöl, vin, drinkar och bubbel i en härlig miljö med DJs som spelar skön musik.

Fri entré och öppet för alla. https://streetfoodfestivalen.se/

Vi vill även påminna om ett annat evenemang

Den 25-28 maj är det dags för Southern Sweden Design Days – en årlig festival som synliggör och bygger kunskap kring design – med fokus på hållbarhet, samverkan, utveckling och innovation.

Under fyra dagar fylls Malmö med design genom utställningar, seminarier, workshops och nätverksevent. Arrangeras av Form/Design Center.

https://southernswedendesigndays.com/sv