+46 703 40 19 18 info@dockan.se

Här kommer lite mer tips på evenemang i Malmö de kommande veckorna!

15 sep, 2023

Konstworkshop på Skeppsbron
Alla fredagar, lördagar och söndagar till och med den 24 september anordnas det konstworkshops för familjer och unga mellan klockan 14-18 på Skeppsbron.
Evenemanget är gratis och arrangeras av Malmö stad.
https://evenemang.malmo.se/item/konstworkshop-pa-skeppsbron/ur8xfjapqkheqssce8knkogbpqm5eepw

Söndagen den 17 september är det Katrinetorps skördemarknad. Då finns lokala producenter som säljer sina produkter på plats; ostar, korvar, sylt, bröd och mycket mer.
Det blir också musikunderhållning och visningar av huvudbyggnaden.
https://malmo.se/Uppleva-och-gora/Natur-och-parker/Katrinetorp-landeri/Evenemang-pa-Katrinetorp/Skordemarknad-pa-Katrinetorp.html

Den 34.e upplagan av Malmös filmfestival Nordisk Panorama äger rum 21-26 september

Under dagarna kan man ta del av filmvisningar, seminarier och andra evenemang kopplade till eventet. Programmet innehåller både evenemang som kräver biljett och är gratis.

Evenemangen sker på flera ställen i staden.

https://nordiskpanorama.com/en/festival/.

Gallerinatten 22-23 september

En väldigt stor mängd av Malmös gallerier, konstinstitutioner och tillfälligt konstnärsdrivna initiativ håller öppet under helgen vilket skapar ett fantastiskt tillfälle för allmänheten att upptäcka Malmös mångfacetterade konstscen. Förutom redan etablerade gallerier och konstinstitutioner sker flera temporära händelser – såsom öppna ateljéer, installationer och pop-up gallerier.

https://malmogallerihelg.se/om-gallerihelgen/

I slutet av september, närmare bestämt den 22.e är det också premiär för musikalen ”Dé é det här vi kallar kärlek” på Nöjesteatern.

https://musikalenkarlek.se