+46 703 40 19 18 info@dockan.se

El vid gästhamnsbesök

6 maj, 2021

Från och med i dag ingår inte el i gästhamnsavgiften. Elförbrukningen förskottsbetalas istället i samband med betalning av gästhamnsavgiften alternativt vid ett senare tillfälle innan checkout tiden som är kl 16.00 avresedagen. Observera att ej använda kWh vid checkout tiden ej går att använda och att återbetalning inte sker för dessa.

Om man vill ligga som gäst ytterligare en natt och man har kvar ej förbrukade kWh är det således nödvändigt att betala den nya hamnavgiften på samma kod som den gamla hamnavgiften innan checkouttiden för att behålla sina kWh.

Är man osäker på hur mycket man kommer att förbruka kan man förskottsbetala en post om 5 kWh och sedan fylla på med fler kWh om behov uppstår. Det går att fylla på kWh antingen via www.tallyweb.dk eller via betalningsautomaten genom att öppna sin order.

Vi hoppas att våra gäster har förståelse för denna förändring av gästhamnsavgiften som framför allt motiveras av miljö- och kostnadsskäl.

Har Ni frågor om detta eller annat så skicka ett mail till marinan@dockanmarina.se eller slå en signal på +46 703 40 19 18.

Vi ses på bryggorna i sommar!